Ποιες είναι υποψήφιες

Οι γυναίκες που αναζητούν να βελτιώσουν το μέγεθος και το σχήμα του στήθους είναι συνήθως νέες υγιείς είτε ανύπαντρες ή γυναίκες που έχουν κάνει παιδιά.

Οι περισσότερες από αυτές αναφέρουν έντονη ψυχολογική πίεση από την εμφάνιση του στήθους είτε όταν αγοράζουν ένα ρούχο που δεν στέκεται όπως πρέπει είτε όταν βγαίνουν στην παραλία με το μαγιό τους είτε ακόμα περισσότερο με τον ερωτικό τους σύντροφο

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες με μικρό στήθος που θέλουν να κάνουν προσθετική μαστών έχουν χαμηλή αυτό-εκτίμηση και πραγματικά μια έντονη πίεση όλα τα χρόνια. Μετά την επέμβαση νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, και σεξουαλικότητα.

Μακροχρόνιες μελέτες δείχνουν ότι οι γυναίκες συνεχίζουν να είναι ευχαριστημένες που έκαναν την επέμβαση ακόμα και αν κάποιες χρειάσθηκαν μετά από χρόνια να κάνουν μια διόρθωση του στήθους.

Ιδανικές υποψήφιες είναι αυτές με μικρό και υποπλαστικό στήθος, γυναίκες που έχασαν τον όγκο του στήθους μετά από τις εγκυμοσύνες (άδειος-ξεφούσκωτος μαστός), γυναίκες με χαλάρωση του στήθους και μικρό μαστό, γυναίκες με υπαρκτό στήθος που θέλουν να το μεγαλώσουν.

Η Ολλανδία φαίνεται να είναι η πρώτη χώρα στην Ευρώπη όσο αφορά την αύξηση του μαστού.

Η Χριστίνα αναλύει την επέμβαση της Αυξητικής στήθους επι εδάφους ασυμμετρίας που υποβλήθηκε από τον Κο Καποσίτα: Αναλύει την έρευνα που έκανε πριν, την εμπειρία της από την νέα τεχνική Subfascial που της έκανε ο Δρ Καποσίτας και τι συμβουλεύει τις ενδιαφερόμενες γυναίκες να κάνουν πριν από μια επέμβαση αυξητικής στήθους.My Google+ Profile