Αυξητική στήθους: Ερωτήματα που απασχολούν τα μοντέλα

Είναι χρήσιμο ή επιζήμιο για την καριέρα ενός μοντέλου στη σημερινή βιομηχανία μόδας τα ενθέματα στήθους;

Αυτό εξαρτάται από την εμφάνιση του μοντέλου. Η εμφάνιση σας θα καθορίσει το είδος των δουλειών που μπορείτε να κλείσετε.

Για τα περισσότερα μοντέλα, που είναι ήδη στη βιομηχανία μόδας, είναι μάλλον περιττό να υποβληθούν σε πλαστικές επεμβάσεις, διότι έχουν ήδη επιλεγεί για τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και αρέσουν όπως είναι στους πελάτες (σχεδιαστές ρούχων).

Αυτό σημαίνει, ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουν την φυσική τους εμφάνισή για να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις τους. Αλλά για τα υπόλοιπα μοντέλα, μια πλαστική επέμβαση είναι ίσως μια επένδυση, για την απόκτηση διαφορετικών θέσεων εργασίας.

Υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις, που είναι διαθέσιμες μόνο σε μοντέλα μεγέθους στήθους B / C. Ειδικότερα, αυτές που αφορούν την διαφήμιση μαγιό και εσωρούχων.

Από την άλλη μεριά, μια αύξηση του μαστού μπορεί να αλλάξει τη σωματική διάπλαση ενός μοντέλου και να την περιορίσει σε ορισμένους πελάτες και θέσεις εργασίας. Τα κορίτσια, που επιθυμούν να εργαστούν στην υψηλή ραπτική και στη πασαρέλα θα πρέπει να γνωρίζουν, πώς μια αύξηση του μαστού θα αλλάξει το συνολικό μέγεθος και σχήμα τους. Τα τυπικά μοντέλα υψηλής ραπτικής και πασαρέλας, δεν έχουν μεγάλο στήθος.

Ένα μεγαλύτερο στήθος, σημαίνει ότι ίσως δεν θα μπορούσατε να χωρέσετε στο μέγεθος των ρούχων, που είναι συνήθως μεταξύ Α-Β.Τα μοντέλα, που έχουν ένα μέγεθος στήθους B και πάνω, ίσως να μην ταιριάζουν στο μέγεθος Α. Ένα μέγεθος D-E σίγουρα θα περιορίσει την εργασία τους στην πασαρέλα.

Την πλαστική επέμβαση σας τη ζητά το πρακτορείο σας;

Μια πλαστική χειρουργική επέμβαση, θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να είναι μην απόφαση του πρακτορείου σας. Η αύξηση του μαστού είναι μια επέμβαση, που απαιτεί από εσάς να υποστείτε την επέμβαση. Αν είναι κάτι που θέλετε για εσάς , αφιερώστε χρόνο για έρευνα και μην βιαστείτε να αποφασίσετε. Ίσως ένας καταξιωμένος πλαστικός χειρουργός να είναι ακριβός, αλλά θα αξίζει τα λεφτά του.

Τα περισσότερα μοντέλα συμφώνησαν, ότι πάντα θα πάρετε ότι πληρώνετε. Ο φόβος κάθε μοντέλων είναι να υποβληθούν σε μια φθηνή πλαστική χειρουργική επέμβαση, η οποία ίσως να είναι αποτυχημένη.
Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος κίνδυνος μιας χειρουργικής επέμβασης.

Ανεξάρτητα από το πόσα πληρώνετε, κανείς δεν μπορεί να σας διασφαλίσει, ότι το σώμα σας θα θεραπευτεί τέλεια, οι ουλές σας θα ξεθωριάζουν ομοιόμορφα και ότι το στήθος σας θα φαίνεται και θα το αισθάνεστε φυσικό.

Τι γίνεται αν θέλετε την πλαστική επέμβαση για προσωπικούς λόγους και τυχαίνει να είστε μοντέλο, που δουλεύει όλο τον χρόνο;

Είναι σημαντικό για εσάς να κάνετε την πλαστική επέμβαση για προσωπικούς λόγους, όπως για να έχετε αυτοπεποίθηση για το μέγεθος του στήθους σας ή επειδή θέλετε να σας στρώνουν καλύτερα τα εσώρουχα ή τα ρούχα. Σε αυτή την περίπτωση η απόφαση είναι δική σας, εφ 'όσον έχετε κατανοήσει πλήρως τις επιπτώσεις της αλλαγής της εμφάνισή σας.

Είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς, ότι η αλλαγή αυτή στο σώμα σας, θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο σέξι, πιο γυναίκα και ότι θα φαίνεστε πιο ελκυστική. Ωστόσο, να θυμάστε ότι η αλλαγή αυτή, δεν θα αλλάξει ότι αισθάνεστε για τον εαυτό σας. Αν δεν αισθάνεστε σέξι και ελκυστική, ίσως είναι καλύτερο να δουλέψετε πάνω στις περιοχές της ανασφάλειας, πριν από την χειρουργική επέμβαση.

Η σεξουαλικότητα και η ελκυστικότητα ενός μοντέλου, αποπνέετε από την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Αυτό σημαίνει ότι, αγαπά και σέβεται τον εαυτό του, ανεξάρτητα από το μέγεθος του στήθους του και το σχήμα του σώματος του.

Αυξητική στήθους σε μοντέλα. Δείτε την εμπειρία της Χριστιάνας που εργάζεται ως μοντέλο να αναλύει τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς της και τους λόγους που την οδήγησαν στην επέμβαση της αυξητικής στήθους από τον Νώντα Καποσίτα.Παράλληλα αναλύει πώς βίωσε η ίδια την επέμβαση και πως αυξήθηκαν τα συμβόλαια στα casting με νέες δουλειές αμέσως μετά από αυτή

Δείτε περιπτώσεις του Νώντα Καποσίτα
 

 

My Google+ Profile