Επιλογή του μεγέθους του ενθέματος

Μια από τα βασικά στάδια προετοιμασίας της γυναίκας κατά την κλινική εξέταση με τον Κο Καποσίτα είναι η διαδικασία επιλογής του μεγέθους του ενθέματος.
Η επιλογή του μεγέθους του ενθέματος γίνεται στο ιατρείο και ο κάθε πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί μεθόδους που ο ίδιος επιλέγει.

Μετά από 19 χρόνια εμπειρίας χειρουργώντας περισσότερες από 2000 αυξητικές στήθους είμαστε σε θέση να πούμε ότι το ποσοστό των επενεπεμβάσεων για μεγαλύτερο μέγεθος 'η ακόμα και μικρότερο είναι μηδενικό.

Αυτό που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο είναι η εμπερία του πλαστικού χειρουργού.

Κλινική εξέταση

1.Μέτρηση της διαμέτρου του στήθους
2.Μέτρηση της περιμέτρου του θώρακα
3.Μετράται η προβολή του στήθους από τον θώρακα (cup size)
4.Χρησιμοπιούμε δοκιμαστικά ενθέματα κάτω απο ένα εφαρμοστό μπλουζάκι

Πως μπορεί μια γυναίκα να βοηθήσει τον πλαστικό χειρουργό σχετικά με το μέγεθος στήθους που θέλει να έχει μετά την αυξητική

1. Επιλέξετε κάποιες φωτογραφίες από τα social media (instagram) που για σας, φαίνονται ιδανικές και δείξτε τις στον πλαστικό χειρουργό σαν ένα τρόπο να αρχίσετε την συζήτηση σχετικά με το μέγεθος που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως να είναι άτομα με τις ίδιες αναλογίες σώματος με εσάς.

2. Μην προσδιορίζετε το νούμερο σουτιέν με το νούμερο του στήθους μια και τα σουτιέν ποικίλλουν από εταιρία σε εταιρία.

3. Η διαδικασία που ακολουθεί ο Κος Καποσίτας στην επιλογή του ενθέματος:

4. Να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και μην νομίζεται ότι το μεγαλύτερο είναι πάντα και το καλύτερο. Ενθέματα που είναι πολύ μεγάλα όχι μόνο διαταρράσουν την αναλογία του σώματος επίσης είναι και επιρρεπή στην χαλάρωση και στην κακή εμφάνιση του στήθους αργότερα.

Το καλύτερο λοιπόν είναι να διαλέξει κάποια ενθέματα τα οποία ταιριάζουν στο σχήμα του σώματος.

Γυναίκες που διαλέγουν μικρότερα ενθέματα έχουν μια πιο καλύτερη αναλογία σώματος στήθους σε σύγκριση με τις γυναίκες που διαλέγουν πολύ μεγάλα, σε κοντύτερο αλλά και πιο μακροχρόνιο μετεγχειρητικό διάστημα.

My Google+ Profile